Keersop Projectontwikkeling BV - Even voorstellen

Even voorstellen: Johan Baken

Johan Baken is de derde generatie die werkzaam is binnen het familiebedrijf en is sinds 1999 verbonden met Keersop Projectontwikkeling.

“Ik begon mijn carrière in vastgoed al vroeg. Zo werkte ik tijdens mijn jonge jaren al regelmatig voor het bouwbedrijf van mijn vader in Dommelen. Na afronding van mijn studie Bouwtechnische Bedrijfskunde, startte ik mijn loopbaan als calculator en werkvoorbereider in de utiliteitsbouw. Daarna heb ik diverse jaren ervaring opgedaan als ontwikkelaar van woningbouwprojecten bij een grote, landelijke ontwikkelaar en op projectbasis voor verschillende ontwikkelende aannemers. Met ruim 25 jaar werkervaring in technische- en commerciële vastgoedfuncties, heb ik een brede kennis, ervaring én netwerk opgebouwd.

Het werkgebied van Keersop Projectontwikking beslaat voornamelijk Noord-Brabant en Limburg, met als kernwerkgebied de regio Eindhoven. Hier liggen ook de ‘roots’ van ons bedrijf. Ik kom uit een ondernemersgezin waar doorzettingsvermogen en ondernemingsgeest hoog in het vaandel staan. Met een eigen bouwbedrijf thuis, zijn bouwen en vastgoed ons ook met de paplepel ingegoten. Mijn vader had het altijd over het belang van vakmanschap, kennis en betrouwbaarheid. Waarden die eigenlijk nu ook nog steeds gelden voor Keersop Projectontwikkeling”.

Johan Baken
Johan Baken

Wil je meer weten over het ontstaan van Keersop Projectontwikkeling?

Scroll naar boven