Keersop Projectontwikkeling BV - Advies

Meer over vastgoedadvies

Keersop Projectontwikkeling is een allround vraagbaak op vastgoedgebied. Zelf hebben we veel expertise in huis én we kunnen daarnaast kunnen ook terugvallen op een netwerk van professionals die kunnen instappen bij specifieke vragen op maat. Zoek je advies over bijvoorbeeld de acquisitie van een grondpositie, onderhoud van vastgoed, oplevering van een nieuwbouwproject, financiële analyse, exploitatiebegroting, contractvorming, visie en schetsplannen of zoek je extra technische kennis? Wij helpen je graag.

Een aantal advieswerkzaamheden zijn onder andere:

  • Duurzaamheidsvraagstuk: Duurzaamheid is en blijft óók in de toekomst een belangrijk aspect in vastgoedontwikkeling. Hier geldt: “meten is weten”. Het gaat echter verder dan alleen cijfermatig inzichtelijk maken hoe energiezuinig een woning is. Het gaat ook om thema’s als milieubeleid, gezondheid, gebruikerskwaliteit en de toekomstwaarde van vastgoed.
  • Verkoopmanagement: Hoe zet je een nieuwbouwplan in de markt? Hoe bepaal je de optimale verkoop- of verhuurprijs? En welke bedrijven kunnen een website of sprekende woningimpressie maken? Kortom: hoe zorg je voor een goede marketing- en communicatie die je project succesvol maakt?
  • Directievoering: Heb je een deskundige nodig die van tijd tot tijd de bouw buiten volgt en inspecteert?

Neem contact met ons op en laat ons weten waar we je in kunnen adviseren.

Scroll naar boven